Uslovi korišćenja

Ovi uslovi predstavljaju pravni sporazum između vas kao korisnika naše platforme i nas kao pružatelja usluga. Korišćenjem naše platforme, slažete se da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uslove u potpunosti. Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja, molimo vas da ne koristite našu platformu.

1. Registracija i nalog

1.1. Da biste koristili neke od naših usluga, morate se registrovati i kreirati nalog na našoj platformi. Pružanje tačnih i istinitih podataka pri registraciji je vaša odgovornost.

1.2. Vi ste odgovorni za zaštitu svoje lozinke i informacija o nalogu. Slažete se da ćete odmah obavijestiti "Kvart" o svakoj neovlašćenoj upotrebi vašeg naloga ili sumnji u bezbjednost.

1.3. "Kvart" zadržava pravo da obustavi ili trajno onemogući vaš nalog ukoliko sumnjamo u kršenje ovih uslova korišćenja ili bilo kojeg drugog neadekvatnog ponašanja.

2. Oglašavanje

2.1. Objavljivanjem oglasa na našoj platformi, potvrđujete da imate zakonsko pravo da oglašavate navedenu nekretninu ili usluge i da ste vlasnik ili ovlašćeno lice za njen prikaz.

2.2. Oglas ne sme sadržavati lažne informacije, biti nezakonit, uvredljiv, diskriminatorski, nepristojan ili na bilo koji način štetiti drugima.

2.3. "Kvart" zadržava pravo da ukloni ili ne odobri bilo koji oglas koji ne ispunjava naše standarde ili krši ove uslove korišćenja.

3. Intelektualna svojina

3.1. Sadržaj koji je dostupan na našoj platformi, uključujući logotipe, dizajn, tekst, grafiku i ostali materijal, zaštićen je autorskim pravima i drugim intelektualnim svojinama "Kvart".

3.2. Bez naše prethodne pismene saglasnosti, nije dozvoljeno kopiranje, reprodukcija, distribucija ili bilo kakva druga upotreba sadržaja sa naše platforme.

4. Ograničenje odgovornosti

4.1. "Kvart" ne garantuju tačnost, pouzdanost ili kompletnost informacija koje se nalaze na našoj platformi, niti preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke koji mogu nastati kao rezultat korišćenja naše platforme.

4.2. Vi koristite našu platformu na sopstvenu odgovornost i prihvatate sve rizike koji proističu iz tog korišćenja.

5. Promjene u uslugama

"Kvart" zadržavaju pravo da u bilo kom trenutku promene ili obustave pružanje svojih usluga bez prethodne najave.

6. Izmjena uslova korišćenja

"Kvart" zadržavaju pravo da periodično ažurira ove uslove korišćenja. Ažurirane verzije će biti objavljene na ovoj stranici i stupiće na snagu odmah po objavi.

Zaključak

Korišćenjem platforme "Kvart", prihvatate ove uslove korišćenja i obavezujete se da ćete se pridržavati svih pravila i smernica koje su ovdje navedene. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s ovim uslovima, slobodno nas kontaktirajte putem naše stranice za podršku.

Datum poslednje izmene: 06/08/2023

Statistika

Korisnika: 62
Oglasa: 292