Pravila o privatnosti

Molimo vas da pažljivo pročitate ove informacije kako biste razumjeli kako tretiramo vaše podatke i koje mjere preduzimamo kako bismo osigurali vašu privatnost.

1. Prikupljanje podataka

1.1. Kada koristite našu platformu, možemo prikupiti određene lične podatke od vas, uključujući vaše ime, email adresu, broj telefona i druge informacije koje dobrovoljno pružite prilikom kreiranja naloga ili postavljanja oglasa.

1.2. Takođe, možemo automatski prikupljati neke tehničke podatke o vašem uređaju i interakciji s našom platformom putem kolačića i sličnih tehnologija za praćenje. Ove informacije su agregirane i neidentifikovane.

2. Korišćenje podataka

2.1. Vaše lične podatke koristimo kako bismo vam pružili usluge koje ste zatražili i olakšali korišćenje naše platforme.

2.2. Možemo koristiti vaše podatke za slanje informacija o novim uslugama, ažuriranjima i posebnim ponudama koje bi mogle biti od interesa za vas. Međutim, vaše lične podatke nećemo deliti s trećim stranama u marketinške svrhe bez vašeg izričitog pristanka.

2.3. Tehničke podatke koristimo za analizu i poboljšanje performansi i funkcionalnosti naše platforme, kao i za otkrivanje i sprečavanje zloupotreba.

3. Zaštita podataka

3.1. "Kvart" preduzimaju razumne tehničke i organizacione mjere kako bi zaštitile vaše lične podatke od gubitka, zloupotrebe ili neovlašćenog pristupa.

3.2. Vaši lični podaci će se čuvati samo onoliko dugo koliko je potrebno za pružanje usluga koje ste zatražili ili u skladu s važećim zakonima i propisima.

4. Deljenje podataka

4.1. Vaše lične podatke možemo deliti s određenim trećim stranama u svrhu pružanja usluga koje ste tražili, kao što su agencije za nekretnine, kupci ili zakupci.

4.2. Možemo deliti vaše podatke u skladu sa zakonima i propisima ili kao odgovor na zakonite zahteve državnih organa.

5. Prava korisnika

5.1. Imate pravo da zatražite pristup, ispravak ili brisanje vaših ličnih podataka koje imamo o vama.

5.2. Možete povući svoj pristanak za obradu vaših podataka u bilo koje vrijeme, ali to može uticati na vašu sposobnost da koristite neke od naših usluga.

6. Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja ili zahteve u vezi sa zaštitom vaših ličnih podataka, slobodno nas kontaktirajte putem naše stranice za podršku.

Datum posljednje izmjene: 06/08/2023

Statistika

Korisnika: 62
Oglasa: 292