Prodaja, kuća, 90m2, Lepetani, Tivat

€ 295.000
363

Tip oglasa

Prodaja

Lokacija

Tivat

Adresa

Lepetane

Opis

Nevjerovatna Prilika! Historijska Kamena Kuća u Crnoj Gori.

Zamislite ovo: Šarmantna historijska kamena kuća sa predivnim vrtom i dvorištem, smještena u mirnom selu Lepetane, tik uz obalu Boka-Kotorskog zaliva. Vaša sanjarska nekretnina vas čeka!

Samo brzih pet minuta vožnje do Porto Crne Gore (Tivat), dvadeset minuta do Kotora, ova nekretnina nije samo skriveno blago, već i izvanredna investiciona prilika. Evo zašto:

Fleksibilan Raspored: Ova kuća se ponosi sa tri odvojena sprata, svaki sa svojom kupatilom, čineći je savršenom za prilagodbu. Možete stvoriti individualne jedinice ili udobnu kuću za izdavanje - izbor je vaš.

Impresivan Pogled na More: Probudite se uz zadivljujući pogled na more svakog dana. Ljepota zaliva je doslovno na vašem pragu.

Poseban Tavan Apartman: Tavan je poseban trosoban apartman sa 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom i kuhinjom - savršen za privatni bijeg.

Oaza na Otvorenom: Uživajte u prekrasnom privatnom vrtu sa roštiljem - idealno za druženja na otvorenom. Takođe, postoji potencijal za ljetni apartman u dvorištu.

Privatnost i Osamljenost: Dvorište nudi privatnost, stvarajući udoban i miran kutak uz samu obalu mora.

Beskrajni Potencijal: Bez obzira da li tražite nekretninu koja donosi prihod ili ljetnju oazu za porodični odmor, ova kuća ima sve. Zamislite mogućnosti!

Dodatne Pogodnosti: Nekretnina uključuje vrt sa voćnjakom i cvjetnim biljkama, trem sa roštiljem, a čak i potencijal za izgradnju saune ili gostinjske kuće - zaista izvanredan paket.

Ovo je prilika kako za investitore (razmotrite renoviranje i ponovnu prodaju kao dva odvojena stana) tako i za one koji žele investirati u iznajmljivanje nekretnina ili obezbijediti nasljedstvo za buduće generacije.

Ne propustite ovu fantastičnu ponudu! Crnogorske obalne nekretnine su poznate po svojoj ljepoti, a ova nije izuzetak. Djelujte odmah i pretvorite svoje snove u stvarnost. Kontaktirajte nas za više informacija i da dogovorimo termin za razgledanje.

Osnovne informacije
  • Kvadratura: 90m²
  • Površina placa: 126m²
  • Broj etaža: 3
  • Broj kupatila: 3
  • Od mora: 40 metara
Karakteristike
  • Dvorište